Elcyklar

Elcykeln är ett fantastiskt verktyg i din vardag. Cykla längre än tidigare, uppför brantare backar eller kom fram till ditt möte utan att bli svettig. Motionsrundan blir roligare och mer anpassningsbar till dagsform, väder och vind.
 • LÄS MER » 28 495:-

  Batavus Luca E-GO

  Luca E-GO är Batavus mjuka fina elcykel med mittmotor. Med stötdämpande gaffel och sadelstolpe är även sämre vägar bekväma. Motor, batteri och elsystem är tillverkad av tyska Bosch. Varför motorn i mitten? Den låga och centrerade tyngdpunkten gör cykeln stabilare och lättare att styra. Bosch systemet är också uppdateringsbart, intelligentare och av en högre kvalité än hjulmonterade motorer.

 • LÄS MER » 19 995:-

  Batavus Torino E-GO

  Stilren, snygg och komfortabel. Torino E-go är en riktigt fin shoppingcykel med elmotor som hjälper dig runt stad och landsbygd.

 • LÄS MER » 31 999:-

  Trek Verve+ 3

  Verve+ 3 är en snygg, snabb och bekväm pendlarcykel med elmotor från Bosch. Dämpad gaffel och sadelstolpe för att du ska kunna cykla längre och bekvämare. Kom till jobbet utan att svettas genom skjortan, orka cykla längre och ta det där extra träningspasset! Verve+ gör det möjligt!