MTB

Stranglehold, thru-shaft, dropperpost? Vi hjälper dig reda ut begreppsdjungeln och att finna en perfekt mountainbike till dig.
 • Trek Fuel Ex

  Söker du en fulldämpad mountainbike som känns stabil och snabb så är Fuel Ex segmentet rätt. Slaglängden på 130mm är tillräckligt lång för att ta grov och stökig terräng men känns inte för energikrävande så som en stigcykel med längre slag kan göra. Fuel Ex är en allätare som skvätter grus och tuggar bark. Kontakta oss för mer info och råd kring storlek samt utrustning.

 • LÄS MER » 6 999:-

  Trek Marlin 7

  Marlin 7 är en prisvärd hardtail mountainbike med dämpad Rockshox XC30 framgaffel, Shimano drivlina samt Tektro skivbromsar.

 • Trek Remedy

  Remedy segmentet erbjuder fulldämpade, kvicka och livliga mountainbikes med lång slaglängd i dämparna. Drivlinans komponenter är högklassiga modeller från SRAM eller Shimano och dämparna från Fox eller Rockshox.

 • LÄS MER » 5 499:-

  Trek Skye SL

  Skye SL Women's är en kvalitativ introduktion till cross country. Den är en damcykel med dämpad framgaffel, WSD-ram och WSD-komponenter, 24 växlar och ett stort växelområde som kommer till sin rätt i kuperad terräng. Den bygger på Treks gedigna terrängkunnande, men är även utrustad med sådant som fästen för pakethållare, cykelstöd och skärmar. Således är den även ett utmärkt val för jobbpendlaren.